perjantai 16. lokakuuta 2015

Ensimmäinen viikko Espanjassa

Lentokoneemme laskeutui Tukholman kautta Malagaan ilta seitsemän jälkeen. Otimme renfen Fuengirolaan mistä meidät saatettiin vuokra-asunnollemme. Takana oli pitkä matka joten sänky kutsui.

Tiistaina lähdimme aamun hämärissä suunnistamaan kartan avulla Suomelaan. Sinne löysimmekin hyvin ja meitä oli vastassa ohjaajamme. Saimme kattavat turvallisuusohjeet Espanjassa selviämiseen ja työkalenterimme. Kalenterimme täyttyi vauhdilla keppijumpista,  hoidoista, retkistä ynnä muista. Työt ja työajat ovat todella vaihtelevia ja itsenäisiä vaikka pareittain työskentelemmekin. Iltapäivällä päästiin yhdessä muiden naispuolisten opiskelijoiden kanssa salsa tunnille Sofia -opitolle.

Keskiviikko aamuna lähdimme opettajamme kanssa seuraamaan keppijumppaa Cantera-puistoon. Sieltä siirryimme sulavasti keittiöön valmistamaan makaronilaatikkoa ja tiskaamaan. Lounaan jälkeen jäimme viikkotiedotukseen jossa esittäydyimme.

Torstaina suunnittelimme tulevia tuntejamme ja tutustuimme kulttuuriin Fuengirola-junan kyydissä, syömällä churroja sekä makoilemalla rannalla.

Tänään perjantaina pidimme oman ensimmäisen tuntimme, keppijumpan. Osallistujia oli yhdeksän, tunnista jäi meille ja osallistujillemme hyvä mieli.







.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti