lauantai 7. marraskuuta 2015

Neljäs viikko Espanjassa

Maanantaina päivämme alkoi puoli yhdeltä kotikäynnin merkeissä. Sieltä suuntasimme pitämään viimeistä vyötärö-jumppaamme sillä tällä viikolla aloitti neljä uutta harjoittelijaa. Illalla pidimme vielä äijäjumpan tutussa porukassa ja hiki virtasi.

Tiistaina suuntasimme töihin ja sinne päästyämme saimme kuulla että myös tiistain keppijumppa on annettu uusille opiskelijoille. Lähdimme kotia kohti kaatosateen saattelemana. Illalla sään kirkastuttua lähdimme syömään tapaksia ja katsomaan flamencoa.

Keskiviikkona ei ollut keittiöpäivää joten teimme tilkkupiirissä patakintaita. Jalkahoidot ja hieronnat alkoivat yhdeltä ja työn lomassa ohjasimme uusille opiskelijoille kuinka kyseiset hoidot tehdään sillä heille ei oltu opetettu niitä koulussa.

Torstaina oli vapaapäivä ja vietimme viimeistä iltaa kämppäkavereidemme kanssa. Kävimme syömässä erittäin hyvässä ravintolassa ja kiertelimme ostoksilla.

Perjantaina aloitettiin aamu keppijumpalla aurinkoisessa puistossa. Koko päivä oli hieman haikea kun olimme ensimmäistä kertaa kahden.

Lauantaina kuorimme ja lohkoimme perunoita, porkkanoita, hedelmiä..

Taas alkaa yksi viikko olemaan lopuillaan. Huomenna vielä isänpäivälounaan kattaminen ja tarjoilu.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti