perjantai 20. marraskuuta 2015

Viimeinen viikko on vierähtänyt vauhdilla. Maanantai meni työntäyteisesti mukavissa merkeissä; kävimme asiakkaiden kanssa kiertoajelulla, teimme yhden kotikäynnin ja pidimme viimeisen äijäjumppamme. Äijäläisistä ehti muodostua tiivis porukka ja ihan harmitti, kun kerta oli viimeinen.

Tiistaina vietimme vapaata, Sinna sukulaistensa kanssa ja minä rannalla. Illalla kuljeskelimme yhdessä kaduilla ostelemassa viimeisiä juttuloisia ja kävimme iltalenkillä upean auringonlaskun aikaan.

Keskiviikkona saimme ylimääräisen keppijumpan pidettäväksemme ja teimme arvioinnit ohjaajamme kanssa. Saimme läksiäiskortit ja sanoimme heipat.

Torstaina pakkasimme, kävimme manikyyrissä ja pedikyyrissä, kävelimme rannalla, pakkasimme vähän lisää ja kävimme suosikki ravintolassamme El Sin Igualissa läksiäisillallisella.

Nyt perjantaina istumme Ruotsissa odottamassa lentoamme Suomeen. Upeata pääsyä kotiin, mutta niin oli myös työssäoppimisemme. Välillä hakattiin päätä seinään kun tekemistä oli kahdelle liikaa, mutta näin jälkikäteen kun miettii, niin ehdottomasti lähtisimme uudestaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti