sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kolmas viikko Espanjassa

Edellisenä viikonloppuna kävimme kirpputorilla feria-alueella ja menimme renfellä October-festareille Torremolinokseen. Siellä oli paljon ihmisiä tanssimassa ja juomassa kaljaa ja tunnelma oli paljon avoimempi kuin samanlaisissa suomalaisissa tapahtumissa.

Viikkomme alkoi tuttuun tyyliin kotikäynnillä, vyötärön metsästyksellä sekä äijäjumpalla. Suomelaan tuli Naantalista kaksi kokkiopettajaa sekä neljä saman alan pienryhmäopiskelijaa.

Tiistaina pidimme aamulla keppijumpan ja siitä suuntasimme suoraan uudelle kotikäyntiasiakkaallemme siivoamaan.

Keskiviikkona aamumme alkoi poikkeuksellisesti yhdeksältä keppijumpalla. Tämän jälkeen menimme keittiöön avuksi kuorimaan perunoita. Ruokana oli perunamuussia ja lihapullia jotka taidokkaat kokkimme loihtivat. Yhdeltä aloimme tekemään niska-hartiaseudun hierontoja sekä jalkahoitoja. Päivämme loppui neljältä.

Torstaina nautiskelimme aamupäivän upeasta auringonpaisteesta. Työt alkoivat vasta neljältä. Päästyämme Suomelaan rupesimme järjestelemään 3x70v syntmäpäiväjuhlia ensiksi laittelemalla kahvikuppeja ja sen jälkeen availimme urakalla viinipulloja. Illan mittaan auttelimme monenlaisissa keittiön askareissa. Päivä loppui ilta yhdeksän jälkeen. Hieman poikkeava päivä lähihoitajalle.

Perjantaina lähdimme yhdentoista junalla Malagaan muiden opiskelijoiden ja ohjaajamme kanssa. Tutustuimme Malagassa katedraaliin sekä linnoitukseen.

Lauantaina meillä piti olla tapas-kurssi mutta tupakaverimme mahataudin vuoksi jätimme tämän välistä ja kiertelimme rantakadun kojuja.

Tänään sunnuntaina lähdimme taas kohti Malagaa, tällä kertaa linja-autolla joka oli täynnä iloisia eläkeläisiä. Ensiksi tutustuimme automuseoon joka sijaitsi vanhassa tupakkatehtaassa. Autot olivat erittäin mielenkiintoisia ja upeita. Museossa oli autojen lisäksi aikaan sopivia pukuja, hattuja jne. Ruokailu tapahtui huutoravintolassa. Siellä istutaan pöytäryhmittäin ja tarjoilijat kulkevat pöytien ohitse ruokalautasten kanssa ja nopein huutaja saa ruokalautasen omaan pöytäänsä. Ruoka jaetaan pöytäseurueen kesken. Lopullinen hinta määräytyy lautasten koon ja määrän mukaan. Ruokatapahtuma oli hauska ja äänekäs, pääsi maistelemaan paljon erilaisia ruokia.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti