sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Viides viikko Espanjassa

Toiseksi viimeinen viikko on mennyt hurjan nopeasti ja lähtö päivä lähestyy päivä päivältä. 

Maanantaina nukuimme pitkään ja lähdimme kävelemään pitkin rantakatua sekä satamaa. Istahdimme hetkeksi kahville. Iltapäivällä lähdimme kuitenkin reippaana kotikäynnille normaalia aikaisemmin, sillä meitä oli vastassa ikkunoiden pesu sekä ulkoeteisen siivous. Kotikäynnin jälkeen pidimme normaalisti äijäjumpan, sillä vyötärön metsästäjät olivat siirtyneet toisille opiskelijoille.

Tiistai meillä oli vapaa ja sääkin suosi, joten lähdille aamupäivällä rannalle ottamaan aurinkoa sekä uimaan aaltojen keskelle. Iltapäivällä lähdimme kävelemään pienen lenkin, sinne missä emme olleet vielä käyneet.

Keskiviikkona lähdinne tavanomaisesti kymmeneksi töihin keittiöavuksi, jossa pääsimme kuorimaan perunoita, pilkkomaan erilaisia aineksia sekä auttelemaan tiskeissä. Lounaaksi saatiin perunaa ja lohta. Yhdeltä tuli kuitenkin ensimmäiset asiakkaat jalkahoitoon ja hierontaan.

Torstaina otimme renfen(junan) ja lähdimme Plaza mayoriin. Päivä vierähti nopeasti ostoksia tehden ja paikkoihin tutustuen. Illalla palasimme renfellä takaisin fuengirolaan.

Perjantai aamu oli hyvin aurinkoinen ja lähdimme reipaana töihin vetämään viimeistä keppijumppaamme. Jumpan jälkeen oli tarkoitus lähteä asiakkaiden kanssa tutustumaan Benalmadeenaan, mutta sairastumisen vuoksi emme pääseet lähtemään. Päivällä kävimme kämpän kautta hakemassa rahaa ja suuntasimme kenkämme kohti miramar ostoskeskusta.

Viikonloppu on mennyt vapaapäivien merkeissä nukkuen pitkään ja katukauppoja kierrellen sekä koulutehtäviä tehden.  

Huomenna starttaa viimeinen viikko täällä Fuengirolassa. Paljon on tekemistä jokaiselle päivälle ja vähän töitäkin.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti